Sophisticated flavors
Restaurant
Our Chefs’ specialty, is the artistic flavor fusion
We cordially invite you to the Hotels’ restaurant, where you would be able to taste the unique culinary compositions of our chef- Daniel Bzdyk, and to enjoy the exquisite breakfast from our morning buffet.
Menu
The new menu, the new dishes, and the new special offers in the Crocus Restaurant are a real paradise for gourmets and fans of the fusion cuisine. Our offers are an attempt of realization of the expectations of the most demanding costumers that is why the restaurant has chosen the type of cuisine, which is characterized by originality and vast diversity at the same time.
See our menu
Chef
Diversity of breakfasts, richness of the buffet, and dishes available in the a la carte menu will satisfy the tastes of the most demanding guests.
Our Chef, Daniel Bzdyk, is a pure highlander, from under Giewont, a participant of numerous prestigious gastronomic competitions at home and abroad. In his authorial menu he combines regional products, and international cuisine, and creates unique gustatory experiences, fascinating the customers.
“I invite you to the Crocus Restaurant, where we will try to fascinate the most demanding by the flavor and presentation of my dishes. To come up to the mark, I permanently improve my qualifications by participating in numerous culinary competitions in Poland. I am searching for flavors in international cuisine, in new trends, in products from all over the world, which I will try to introduce in my menu.”
Hotel Crocus**** Zakopane Chef Daniel Bzdyk
Potrawy bez glutenu — potwierdzone certyfikatem
Menu sezonowe — z najwyższej jakości świeżych produktów
Połączenie smaków Podhala z motywami zaczerpniętymi z kuchni Świata
Przekonaj się osobiście, że jedzenie posiłku może być czymś zmysłowym, intymnym i niezwykle przyjemnym.
Doświadczając rozkoszy smakowych, obsługę w najwyższym standardzie zapewni Ci wykwalifikowany zespół zawsze uśmiechniętych kelnerów.
Urozmaicone bufety śniadaniowe, dla których nasi Goście wracają do naszego hotelu, pomysłowość dań à'la carte oraz obiadokolacje, które zaspokoją najbardziej wymagające kubki smakowe — to tylko część tego, co proponuje nasza Szefowa Kuchni!
Opiekę nad kuchnią sprawuje Szefowa Kuchni — Agnieszka Sarnecka. Dzięki jej artystycznej duszy, bogactwu kreatywnych pomysłów oraz pozytywnej energii - dzień po dniu Restauracja Vernus podnosi swój standard, zachwycając naszych Gości. Doświadczenie w pracy z wieloma wybitnymi kucharzami światowej sławy, dały jej wiele umiejętności oraz pozwoliły na rozwinięcie skrzydeł. Teraz będąc Szefową Kuchni — Agnieszka tworzy arcydzieła kulinarne, które doceniają nasi Goście i poświadczają, o tym pozostawiając mnóstwo ciepłych słów i dobrych opinii.