FOR A MASTERFUL COMBINATION OF FLAVORS, VISIT THE ONLY RESTAURANT IN PODHALE WITH A GLUTEN-FREE MENU CERTIFICATE
Looking for an interesting restaurant in Zakopane? Discover a masterful fusion of flavors at Vernus – the only dining venue in the Podhale region certified with a Gluten-Free Menu. You’ll find us inside the Hotel Crocus**, just off Krupówki Street. We warmly invite you!
Vernus Gluten-Free Restaurant
This is a place that will surprise you with its unique blend of Highlander tradition and fusion cuisine. We'll transport you into a world of luxurious flavors – trust us. Our work is based on many years of culinary experience. We learn from the best and continuously earn recognition and awards. All dishes are prepared with passion and precision, using only top-quality ingredients.
The greatest strength of this restaurant? The consistently positive feedback from our guests. If you’re in Zakopane, visit our charming restaurant and treat yourself to a romantic dinner for two – you won’t regret it!
- Potrawy bez glutenu — potwierdzone certyfikatem
- Menu sezonowe — z najwyższej jakości świeżych produktów
- Połączenie smaków Podhala z motywami zaczerpniętymi z kuchni Świata
Przekonaj się osobiście, że jedzenie posiłku może być czymś zmysłowym, intymnym i niezwykle przyjemnym.
Doświadczając rozkoszy smakowych, obsługę w najwyższym standardzie zapewni Ci wykwalifikowany zespół zawsze uśmiechniętych kelnerów.
Urozmaicone bufety śniadaniowe, dla których nasi Goście wracają do naszego hotelu, pomysłowość dań à'la carte oraz obiadokolacje, które zaspokoją najbardziej wymagające kubki smakowe — to tylko część tego, co proponuje nasza Szefowa Kuchni!
Opiekę nad kuchnią sprawuje Szefowa Kuchni — Agnieszka Sarnecka. Dzięki jej artystycznej duszy, bogactwu kreatywnych pomysłów oraz pozytywnej energii - dzień po dniu Restauracja Vernus podnosi swój standard, zachwycając naszych Gości. Doświadczenie w pracy z wieloma wybitnymi kucharzami światowej sławy, dały jej wiele umiejętności oraz pozwoliły na rozwinięcie skrzydeł. Teraz będąc Szefową Kuchni — Agnieszka tworzy arcydzieła kulinarne, które doceniają nasi Goście i poświadczają, o tym pozostawiając mnóstwo ciepłych słów i dobrych opinii.