MENU WALENTYNKOWE
(do wyboru jedna propozycja z każdej pozycji)
Przystawki
- Carpaccio z łososia podane z kaparami, rukolą i pianką cytrynową
lub - Przegrzebki z masłem, kolendrą i chilli
Dania główne
- Policzki wołowe z puree pietruszkowym, wiśniowym demi-glace i kasztanami
lub - Pierś perliczki sous vide z mini warzywami i sosem holenderskim
Deser
- Brownie czekoladowe z lodami z mango i słonym karmelem
lub - Panna cotta z burakiem i musem z białej czekolady
Koszt kolacji to: 170 zł za parę.
W cenie: przystawka, danie główne, deser, kieliszek prosecco.
Nie możesz do nas dotrzeć 14 lutego? Żaden problem - kolacje można zamówić w terminie 14 - 17 lutego 2019!
Rezerwacja:
Telefon: 18 20 26 515
Mail: [email protected]